De #1 in koeltechniek

Totaal Techniek

Een vakbekwame monteur voor al uw horeca apparatuur vindt u bij Totaal Techniek. Is er iets kapot gegaan bij u in de keuken of is uw horeca apparatuur dringend aan onderhoud? Onze monteurs staan in elke regio en omstreken voor u klaar om de meest uiteenlopende problemen met uw horeca apparatuur te verhelpen. Dat is de service van Totaal Techniek.

Professionele monteur voor de reparatie van horeca apparatuur
Totaal Techniek is een STEK-erkend bedrijf en VCA-gecertificeerd op het gebied van luchtbehandeling, airconditioning en vriestechniek. Onze professionele monteur die gespecialiseerd is in horeca apparatuur kan u in elke regio van dienst zijn. Naast het onderhouden kunnen wij ook reparaties uitvoeren van andere horeca apparatuur zoals frituurinstallaties, afzuigkappen, kookeilanden, vaatwassers, koelcellen, vriezers etc. Bij Totaal Techniek is iedere monteur gespecialiseerd in het herstellen van horeca apparatuur.

24/7 beschikbaar
Bij Totaal Techniek willen wij alleen tevreden klanten en daarom staan wij 7 dagen in de week en 24 uur per dag tot uw beschikking. Bent u op zoek naar een monteur voor uw horeca apparatuur? Bel ons dan gerust en dan zorgen wij ervoor dat er binnen de kortste keren een deskundige monteur bij u op de stoep staat.

Ons Team

Wie zijn wij?

Totaal Techniek is een in Alphen Aan Den Rijn gevestigd bedrijf en heeft zich de afgelopen 20 jaar bewezen als een snel en betrouwbaar horeca apparatuur bedrijf waarop u kunt bouwen.

Wat doen we?

Wij verzorgen graag voor u het gehele traject, u kunt onder andere bij ons terecht voor Levering en montage, Periodiek onderhoud, Eenmalig onderhoud, Reparatie en service, Optimalisatie van uw huidige installaties Levering van onderdelen

Kwaliteit

De installaties die worden geleverd en gemonteerd en de producten waarmee wordt gewerkt, zijn van hoogstaande kwaliteit en afkomstig van gecertificeerde leveranciers. Alle systemen worden door ons volgens de laatste F-Gassen wetgeving, zoals voorgeschreven door het Ministerie van VROM, geleverd en gemonteerd.